Üdvözöljük

a Manna Villában!

Felső Apartman

65 nm-es apartman, ami nem az udvarról, hanem a felső utcáról, teljesen szeparált bejárattal nyílik. Férőhelyek: 2 + 2 fő részére ideális apartman, de maximum egy gyermek pótággyal 5 fő részére.

Középső Apartman

65 nm-es apartman, amely az udvarról felvezető lépcsőről illetve teraszról közelíthető meg. Férőhelyek: 4 felnőtt részére kínál kényelmes szállást ez az apartman, ami gyermek pótággyal bővíthető 5 főre.

Alsó Apartman

35 nm-es apartman egy hálószobával, konyha-étkezővel és egy tusolós fürdőszobával. Férőhelyek: 2 fő részére ajánlott szálláshely. Bejárata közvetlenül a belső udvarról nyílik.

Felső Apartman

65 nm-es apartman, ami nem az udvarról, hanem a felső utcáról, teljesen szeparált bejárattal nyílik. Férőhelyek: 2+2 fő részére ideális apartman, egy gyermek pótággyal 5 fő részére.

Középső Apartman

65 nm-es apartman, amely az udvarról felvezető lépcsőről illetve teraszról közelíthető meg. Férőhelyek: 4 felnőtt részére, gyermek pótággyal bővíthető 5 főre.

Alsó Apartman

35 nm-es apartman. Férőhelyek: 2 fő részére ajánlott szálláshely. Bejárata közvetlenül a belső udvarról nyílik.

"Szállás Eger szívében..."

Röviden a szállásról..

A Manna Villa egy háromszintes épület, melyben három külön apartman található. Az apartmanok mindegyike más-más alapterületű, elrendezésű és szobaszámú.

A három apartman teljesen szeparált egymástól, azaz külön-külön is bérelhetők, de baráti vagy családi társaságok részére akár közösen lefoglalhatóak.

Egyedül a Villa udvara közös, ezt mind a három apartman vendégei egyaránt használhatják. Az udvaron kényelmes kerti lounge szett és kávézós, borozós bútorok találhatók a szabadtéri kikapcsolódáshoz.

Többen érkeztek a Manna Villába?

Így könnyebb elosztani a szállást:

logo light mannavilla

Látta már?

Áraink