Házirend

Betartandó szabályok

Kedves Vendégeink!
A házirend a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik, kérjük ezen szabályok betartását! 

Bejelentkezés/kijelentkezés:
A szálláshely elfoglalása az érkezés napján délután 14 órától 20 óráig lehetséges. A tulajdonos nem a vendégház területén lakik, ezért érkezés előtt 1 órával kérnénk telefonon értesíteni. A szálláshely elhagyása a távozás napján délelőtt 10 óráig történik.

Fizetés:
A szállásfoglalás véglegesítéséhez 30 % előleg befizetést kérünk a megadott bankszámlaszámra. A fennmaradó szállásdíjat és idegenforgalmi adót megérkezéskor vagy távozáskor kérjük kifizetni készpénzben, bankkártyával vagy Szépkártyával. Ha bármilyen okból az előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat visszafizetni, illetve az előre megrendelt és visszaigazolt díjból kedvezményt biztosítani.

Az udvar és az épület:
Távozáskor az apartman ajtaját és a kaput kérjük minden esetben kulccsal bezárni. Kérjük továbbá, hogy az elektromos berendezéseket, légkondicionálót ne hagyják bekapcsolva! Vagyontárgyaikban bekövetkezett károkért, személyes tárgyak eltűnéséért nem vállalunk felelősséget.

Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak! Amennyiben mégis elveszik, haladéktalanul tájékoztassák a szállásadót!

Tárgyak, berendezések:
A házban lévő eszközöket kérjük, rendeltetésszerűen használják. A szállás területén okozott kárt a károkozó köteles megtéríteni!

Takarítás:
A vendégházat vendégeink tisztán veszik át. Ott tartózkodásuk alatt a tisztaságról maguknak kell gondoskodniuk. Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén egy alkalommal takarítást, ágyneműcserét és törölköző cserét biztosítunk.

Dohányzás:
Az épületben dohányozni TILOS! Dohányozni kizárólag az udvaron, az erre kijelölt helyeken szabad. Megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron a csikkeket ne szórják el!

Szemét elhelyezése, kezelése:
Kérjük a szemetet lehetőség szerint szelektíven gyűjteni az arra kijelölt hulladékgyűjtő edényekben. A háztartási hulladékot a konyhai vagy fürdőszobai szemetesből az udvaron lévő nagy szemétgyűjtőbe tudják elhelyezni. A szelektív hulladékot (műanyag/üveg/fém) hulladékot a Bárány utcai oldalon elhelyezett, sárga színű gyűjtőedénybe lehet gyűjteni. Kérjük, ügyeljenek környezetünk tisztaságára!

Étkezés:
A vendégház valamennyi apartmanja felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük kedves vendégeinket, hogy távozáskor a konyhai felszereléseket tisztán hagyják az apartmanokban. Étkezésre az apartmanokban található étkezőasztalnál, vagy a közös udvaron található asztaloknál van lehetőségük.

Tűzrakás:
A többi vendég esetleges zavarása miatt a tűzrakás és a faszenes grillezés nem megengedett.

Házi kedvencek:
Habár valamennyien maximális támogatói vagyunk a háziállatoknak, a Manna Villa közös udvara nem alkalmas háziállatok fogadására.

Parkolás:
Gépkocsik parkolására a Csurgó utcában és a Bárány utcában egyaránt DÍJMENTESEN van lehetőség.

Segítségnyújtás:
Amennyiben az itt tartózkodásuk alatt bármilyen kérdésük vagy problémájuk merülne fel, kérjük Mákos Szabolcsot keressék a 06 30 329 2707 telefonszámon!

Zaj:
A környező házak lakóira és a Manna Villa többi vendégére tekintettel kérjük kedves vendégeinket, hogy a zajos tevékenységektől, illetve a túlzott erejű zenehallgatástól tartózkodjanak! Kiemelten igaz ez a 22.00 óra utáni
időszakra!

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a nem megfelelően viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket távozásra szólítja fel!

Megértésüket köszönjük!

Kellemes időtöltést kíván a MannaVilla csapata!